ඌශ්ණ අධික ශරීර වලට මෙන්ම දේශගුණ සහිත කාල වලට මෙම පුහුල් ,කැකිරි,ලබු යන තෙවර්ගයම ඉතා සුදුසුය,සීතල රසවත් ආහාර වන මේවා ආහාර රුචිය වඩවන ගුණවත් කෑම වේ.
පුහුල්
*පුහුල් රසට හදමු – by Group members
*පුහුල් ඇඹුල by Nilanka Perera
*මසාලා රසයට පුහුල් ඇඹුල් by Saraa Dilhani
*කටු පුහුල් by Yamua Mhindukulsooriya
*පරිප්පු මිශ්ර පුහුල් මද ව්යාංජනය by Manjula Nilmini
*පුහුල් ව්යාංජනය by Yasangi Waidyasekara
*අළු පුහුල් ඇඹුල (ගමේ රසට) by Madusha Weerasinghe
කැකිරි
*කැකිරි උයන විධි~ by Group members
*කැකිරි හදන ක්රම දෙකක් – by Chathusha
*කැකිරි කිරට by Neesha Fernandz
*කැකිරි ඇඹුල by Ashani Sandamali
*කැකිරි ඇඹුල by Hemamali Ellepola
*කැකිරි ඇඹුල by Chanu Hemachandra
*කැකිරි ඇඹුල by Sandya Siriwardhana
*කැකිරි ඇඹුල by Kamani Siriwardane
*කැකිරි ඇඹුල by Sewwandi Manimekala
*කැකිරි ඇඹුල by Chandima Chadrasekara
*කැකිරි ඇඹුල by Thilini Tharanga Herath
*කැකිරි කරිය මස් වගේ උයල by Dileepa Muthukuda
*කැකිරි සියඹලා ඇඹුල by Piyumi Costa
*කැකිරි කරිය by Tharushi De Seram
*කැකිරි කරිය by Nisansala Upulamali Herath
*කැකිරි කරිය ( උකුපොල් කිරෙන් හින්ඳල හදපු ) by Ruklanthi Andradi
*කැකිරි කරිය by Nisansala U Herath
*කැකිරි නියඹලා by Imesha Perera
*කැකිරි ව්යාංජනය by Hitheishi Lavindya Edirisinghe
*කැකිරි කළුපොල් මාළුව by Thilini Tharanga Herath
*කැකිරි කිරට by Yamuna subhashini
ලබු
*ලබු කළුපොල් මාළුව by Sujith H Koralalage
*ලබු/පොතු/මද සහ ඇට තෙල්දාල by Hansi Chamathka
*දිය ලබු කරිය by ලක්මණ ආරච්චිලාගේ රුවන්මලී මිහිරි
*ලබු කිරට by KushanNishan Saunda
*ලබු ඇඹුල by Thilini Tharanga Herath
*ලබු නියඹලාව by Chandima Chandrasekara
*ලබු නියඹලාව by Thilini Tharanga Herath
*කටු ලබු ව්යාංජනය by Chandima Chandrasekara
*ලබුකොළ ව්යාංජනය by Chandima Chandrasekara