පුහුල්/ කැකිරි / ලබු

12308621_1261427463883244_3508502571117727572_n

ඌශ්ණ අධික ශරීර වලට මෙන්ම දේශගුණ සහිත කාල වලට මෙම පුහුල් ,කැකිරි,ලබු යන තෙවර්ගයම ඉතා සුදුසුය,සීතල රසවත් ආහාර වන මේවා ආහාර රුචිය වඩවන ගුණවත් කෑම වේ.

පුහුල්

*පුහුල් රසට හදමු – by Group members

*පුහුල් ඇඹුල by Nilanka Perera

*මසාලා රසයට පුහුල් ඇඹුල් by Saraa Dilhani

*කටු පුහුල් by Yamua Mhindukulsooriya

*පරිප්පු මිශ්ර පුහුල් මද ව්යාංජනය by Manjula Nilmini 

*පුහුල් ව්‍යාංජනය by Yasangi Waidyasekara 

*අළු පුහුල් ඇඹුල (ගමේ රසට) by Madusha Weerasinghe 

කැකිරි 

*කැකිරි උයන විධි~ by Group members

*කැකිරි හදන ක්‍රම දෙකක් – by Chathusha

*කැකිරි කිරට by Neesha Fernandz

*කැකිරි ඇඹුල – by Dedunu

*කැකිරි ඇඹුල by Ashani Sandamali

*කැකිරි ඇඹුල by Hemamali Ellepola

*කැකිරි ඇඹුල by Chanu Hemachandra

*කැකිරි ඇඹුල by Sandya Siriwardhana

*කැකිරි ඇඹුල by Kamani Siriwardane

*කැකිරි ඇඹුල by Sewwandi Manimekala

*කැකිරි ඇඹුල by Madu Perera 

*කැකිරි ඇඹුල by Chandima Chadrasekara 

*කැකිරි ඇඹුල by Thilini Tharanga Herath 

*කැකිරි කරිය මස් වගේ උයල by Dileepa Muthukuda

*කැකිරි සියඹලා ඇඹුල by Piyumi Costa

*කැකිරි කරිය by Tharushi De Seram

*කැකිරි කරිය by Nisansala Upulamali Herath

*කැකිරි කරිය ( උකුපොල් කිරෙන් හින්ඳල හදපු ) by Ruklanthi Andradi

*කැකිරි කරිය by Nisansala U Herath

*කැකිරි නියඹලා by Imesha Perera

*කැකිරි ව්යාංජනය by Hitheishi Lavindya Edirisinghe

*කැකිරි කළුපොල් මාළුව by Thilini Tharanga Herath

*කැකිරි කිරට by Yamuna subhashini

ලබු

*ලබු කළුපොල් මාළුව by Sujith H Koralalage

*ලබු/පොතු/මද සහ ඇට තෙල්දාල by Hansi Chamathka

*දිය ලබු කරිය by ලක්මණ ආරච්චිලාගේ රුවන්මලී මිහිරි

*ලබු කිරට by KushanNishan Saunda

*ලබු ඇඹුල by Thilini Tharanga Herath 

*ලබු නියඹලාව by Chandima Chandrasekara 

*ලබු නියඹලාව by Thilini Tharanga Herath 

*කටු ලබු ව්‍යාංජනය by Chandima Chandrasekara 

*ලබුකොළ ව්‍යාංජනය by Chandima Chandrasekara

*ලබු කොළ තෙම්පරාදුව by Ishara Muthunayaka

*ලබු පොතු තෙල් දැමුම by Chandima Chandrasekara

Leave a comment