හොද්දක් එක්ක බත් ටිකක් පාන් කෑල්ලක්,ඉදි ආප්ප ටිකක් කන්න කවුද අකමැති.කිසිවෙක් නැහැ නේද?ඒත් ඒ හොද්ද් රස පිරුණු හොද ලුණු ඇබුල් යමින් පදම් වුනු හොද්දක් විය යුතුමයි.මේ විදියට හදා ගන්න හොද්දක් විතරක්ම ඇති අපිට ඕනම දෙයක් සමග කුස පුරවා ගන්න.රස මසුවුල් පිරුණු කෑම පිගානකට වඩා කටට රසට හදා ගන්න හොද්දක් සමග කුස පුරවා ගැනීමට අවශ්්ය ඕනම මොහොතක මෙම පිටුවට පැමිණ බලන්න.ඔබට ඕනෑ තරම් රසවත් හොදි වර්ග මෙහි ලබා දී ඇත
හොදි වර්ග
*තක්කාලි හින්දවලා – by Jayamini
*කිරිහොදි රසට, නිවැරදිව හදමු – by Group members
*කිරි හොදි by Shamila Priyanga
*කිරි හොදි by Nayomi Weththasinghe
*කතුරුමුරුංගා කිරි හොදි by Chandima Chandrasekara
* අමු කිරි හොදි by Anuradha Divarathne
*සයිවර් කිරි හොද්ද by Yasangi Waidyasekera
*ඇඹුල්තියල් කිරි හොදි by Pavithra Chandradasa
*ඇඹුල්තියල් හට්ටියේ බොරෙන් හදන හොද්ද by Yasangi Waidyasekera
* සම්ප්රදායික ගොඩ හොද්ද by Ruklanthi Andradi
*ළූනු තෙම්පරාදු හොදි by Subhani Anuradha
*තක්කාලි මිශ්ර බිත්තර කරියක් – by Heshanee
*තක්කාලි හොද්ද by Anuththara Rukshani
*තක්කාලි හොදි by Nilusha Dilrukshi
*බිරියානි වලට ඉන්දියන් කරියක්~~
(ශෝර්බා කරි/ ශෙර්වා කරි) – by Gayathri
*බිරියානි වලට ග්රේව් එකක් by Stela
*බිරියානි ග්රේවි by Nadeesh Sunali
*බිරියානි ග්රේවි by Hansi Silva
*බිරියානි ග්රේවි by Lakmini Shermila
*චිකන් ග්රේවි by Madu Dissanayaka
*චිකන් ස්ටොක් ග්රේවි by Nilusha Dilrukshi
* චිකන් ග්රේවි by Bashi Wicramarathne
*චිකන් කියුබ් ග්රේවි by Neesha Fernandz
*අනියන් , බ්රින්ජෝල් සාලන් – by Hashini
*මිර්චී කා සාලන් by N Inoka Wijesekara
*ටොමෑටෝ ඇන්ඩ් අනියන් මසාලා by Anuwari
*එග් ඩ්රොප් ටොමැටෝ මසාලා by Stela Hindle
*ගැට තක්කාලි තෙම්පරාදු කරිය – by Ruklanthi
*තක්කාලි තෙම්පරාදු කරිය by Dinusha Karunathilake
*තක්කාලි බාජි/ තක්කාලි ලුණු ඇඹුල by Indushika
*තක්කාලි කරිය by rovina Perera
*තක්කාලි කරිය by Wasana Fernando
*මිරිස් හොද්දක් හදමු – by Group members
*මිරිස් හොදි by Nilusha Dilrukshi
*පොල් හොද්ද by Prathibha N Andaraweera
*පොල් හොදි by Shamila Priyanga
*උදු මාළුව by Poornima Lakmali
* පීසා සෝස් වලින් තක්කාලි හොදි ( විනාඩි 7 න් ) by Nilusha Dilrukshi
*කූණිස්සො මිශ්ර තක්කාලි හොද්ද by Lanka Karunathilake
*සියඹලා රසම් by Thilini Tharanga Herath
*සවුත් ඉන්දියන් රසම් by Aruni Amarakoon
*රසම් / තැම්බුම් හොදි by Shyama Jerome
*තැම්බුම් හොදි by Dulanjalee Karunasena
* තැම්බුම් හොදි by Preena Dewdini
* තැම්බුම් හොදි by Vishaka Wattewawa
* තැම්බුම් හොදි by Sachinthana Amarasinghe
*තැම්බුම් හොදි by Indee Herath
*තැම්බුම් හොදි by Nilanka Perera
*තැම්බුම් හොද්ද by Gayani Amarasinghe
*තැමුබුම් හොද්ද by Chathurika Sajeewani Kulasooriya
*තැම්බුම් හොද්ද by Madusha weerasingha
*පරිප්පු තැම්බූ වතුරින් සෑදූ තැම්බුම් හොද්ද by Madusha Weerasingha
*සියඹලා ආනම / ග්රේවි by Subhani
*උළුහාල් කරි by Chamila Gamage
*වඩේ කරි by Dulanjalee Meepage
*මැක් රයිස් ග්රේවි by Lakmali Niluska
*තලප කෑමට ගොඩ හොදි by Chamani Abewickrama
*කුලම්බු හොද්ද by Hirani Deethika
*කඩල තම්බපු වතුර වලින් හොදි by Nilusha Rajapaksha Nammuniarachchi
*පන්ජාබි කඩි ( පකෝරා/ පකෝඩා කරිය) by Afsha