*
මට්න් එහෙමත් නැතිනම් එලු මස් මේ මස් වර්ගය බොහෝ දෙනාගෙ සිත් ඇද අත් තවත් මස් වර්ගයක් වන අතර තවත් බොහෝ මස් වර්ග අප ආහාර කලාවේදී හමුවේ.මෙම සියලුම මස් වර්ග සාදා ගනු ලබන තවත් ක්රම බොහොමයක් මෙහිදී ඔබට සොයා ගත හැක.
එළු මස්
*එළු මස් වෙනස් ක්රමයකට – by Hashini
*රසවත් එළු මස් කරියක් හදමු – by Thilini
* ස්පයිසි මට්න් කරි by Nilusha Dilrukshi
*එළුමස් කරි by Nadeeka Thushanthi
*මස් මිශ්ර බටු කරිය – by Nilusha
*Mutton in spinach gravy – by Mihiri
*රසවත් මට්න් කරියක් – by Warsha
*චිකන්, මට්න් ඇන්ඩ් පොටැටෝ – by Nilusha
*එළුමස් මිරිස් මසාලා කරිය by Nilusha Dilrukshi
* එළුමස් කරි by Mary Gwendleen
* එළුමස් සමග හතු කරිය by Niranjali Perera
*මට්න් කරි by Bimaya Kodithuwakku
*මට්න් කරි by Dona Nilini Wanigasooriya
*ස්පයිසි බ්ලැක් මට්න් කරි by Nilusha Dilrukshi
*මට්න් ස්ටු by Nilusha Dilrukshi
*කේරල ස්ටයිල් මට්න් by Nilusha Dilrukshi
*ලෑම්බ් තෙල් දාලා – by Hashini
*ලෑම්බ් කරි by Hirani Deethika
*ලෑම්බ් කරි by Ayoma Nandasena
*ලෑම්බ් මගේ ක්රමේට – by Hashini
*ලෑම්බ් විත් මශෲම් by Thanu KT
*අවන් එකේ සෑදූ ලෑම්බ් කරි by Dulanjalee
*ජර්මන් විදියට ලෑම්බ් ස්ටූ- by Kalhan
*ෆ්රයිඩ් මට්න් by Nadeeka Thushanthi
*මට්න් පෝරියල් by Shani Wijayamanne
*ඉන්දියන් ස්ටයිල් මට්න් කරි by Indu Janith
*ඉන්දියන් මට්න් කරි by Nisansala Upulamali Herath
*එළුමස් ඩෙවල් by Lanka Hewa Kandamby
*බෙල් පෙපර් විත් පෑන් රෝස්ට් මට්න් by Muthu De Silva
වෙනත් මස් වර්ග
*ලම්ප් රයිස් මික්ස් මීට් කරිය by Hirani Deethika
*ටර්කි ඉටැලියන් විදියට – by Manjula
*ටර්කි ( කළුකුම් ) කරිය by Stela Hindle
*කළුකුම් (turkey ) කරිය by Nilu Sha
*ඉන්දියන් ටර්කි ග්රේවි by Nisansala Upulamali Herath
*කළුකුම් මස් ස්ටු by Nisansala U Herath
* කළුකුම් මස් තෙලට by Nisansala Upulmali
*චිලී කොන්කනේ by Mali Karanthilke
*බාබත් හදමු මැලේ ක්රමයට – by Hashini
*ටින් හැම් තෙල් දාල – by Damayanthi
*අවන් බේක් ලම් කරි by Sansamali Alwis
*ලැම්බි ( ටැමිල් රෙසපියක්) by Asha Munasingha
*ලැම්බ් දෝ ප්යාසා by Himali Karunarathne
*Lamb & chickpea balti by Mali Karantilke
*Lamb Rogan Josh by Nisansala Upulamali Herath
*වේලපු ගෝනමස් ඩෙවල් by Priyanga Perera