එළු මස් සහ වෙනත් මස් වර්ග විවිධ රසයට

*

11221658_1175254035833921_1099722556250721999_n

මට්න් එහෙමත් නැතිනම් එලු මස් මේ මස් වර්ගය බොහෝ දෙනාගෙ සිත් ඇද අත් තවත් මස් වර්ගයක් වන අතර තවත් බොහෝ මස් වර්ග අප ආහාර කලාවේදී හමුවේ.මෙම සියලුම මස් වර්ග සාදා ගනු ලබන තවත් ක්‍රම බොහොමයක් මෙහිදී ඔබට සොයා ගත හැක.

එළු මස්

*එළු මස් කරිය – by Nilusha

*එළු මස් වෙනස් ක්‍රමයකට – by Hashini

*එළුමස් හදමු – by Sandani

*එලුමස් කරි – by Sherin

*රසවත් එළු මස් කරියක් හදමු – by Thilini

*එළුමස් කරිය – by Nilusha

* ස්පයිසි මට්න් කරි by Nilusha Dilrukshi

*එලුමස් කරිය by Priya Priya

*එළුමස් කරි by Nadeeka Thushanthi

*මට්න් කරි by Madeera

*මට්න් කරි by Aliya Aflel

*මස් මිශ්‍ර බටු කරිය – by Nilusha

*Mutton in spinach gravy – by Mihiri

*මට්න් කුරුමා – by Nadeeka

*රසවත් මට්න් කරියක් – by Warsha

*චිකන්, මට්න් ඇන්ඩ් පොටැටෝ – by Nilusha

*එළුමස් මිරිස් මසාලා කරිය by Nilusha Dilrukshi

* එළුමස් කරි by Mary Gwendleen

* එළුමස් සමග හතු කරිය by Niranjali Perera

*මට්න් කරි by Ishvi Nimsha

*මට්න් කරි by Bimaya Kodithuwakku

*මට්න් කරි by Dona Nilini Wanigasooriya 

*ස්පයිසි බ්ලැක් මට්න් කරි by Nilusha Dilrukshi 

*මට්න් ස්ටු by Nilusha Dilrukshi

*කේරල ස්ටයිල් මට්න් by Nilusha Dilrukshi

*ලෑම්බ් තෙල් දාලා – by Hashini

*ලෑම්බ් කරි by Hirani Deethika

*ලෑම්බ් කරි by Ayoma Nandasena

*ලැම්බි ලිවර් – by Srimani

*ලෑම්බ් මගේ ක්‍රමේට – by Hashini

*ලෑම්බ් කරිය by Thanu KT

*ලෑම්බ් විත් මශෲම් by Thanu KT

*අවන් එකේ සෑදූ ලෑම්බ් කරි by Dulanjalee 

*ජර්මන් විදියට ලෑම්බ් ස්ටූ- by Kalhan

*මට්න් ස්ටූ by Nilusha

*ෆ්‍රයිඩ් මට්න් by Nadeeka Thushanthi

*මට්න් පෝරියල් by Shani Wijayamanne

*මට්න් සම්බෝල by Aliya Aflel

*ඉන්දියන් ස්ටයිල් මට්න් කරි by Indu Janith

*ඉන්දියන් මට්න් කරි  by Nisansala Upulamali Herath 

*එළුමස් ඩෙවල් by Lanka Hewa Kandamby 

*බෙල් පෙපර් විත් පෑන් රෝස්ට් මට්න් by Muthu De Silva

වෙනත් මස් වර්ග

*ඔටු මස් – by Hashini

*Lamprais Curry – by Hashini

*ලම්ප් රයිස් මික්ස් මීට් කරිය by Hirani Deethika

*ස්මොක්ඩ් ටර්කි – by Harshani

*ටර්කි ඉටැලියන් විදියට – by Manjula

*ටර්කි ( කළුකුම් ) කරිය by Stela Hindle

*කළුකුම් (turkey ) කරිය by Nilu Sha

*ඉන්දියන් ටර්කි ග්‍රේවි by Nisansala Upulamali Herath 

*කළුකුම් මස් ස්ටු by Nisansala U Herath

* කළුකුම් මස් තෙලට by Nisansala Upulmali 

*චිලී කොන්කනේ by Mali Karanthilke 

*බාබත් හදමු මැලේ ක්‍රමයට – by Hashini

*බාබත් – by Sherin

*ටින් හැම් තෙල් දාල – by Damayanthi

*බැටළු මස් by Kajinee Peoria

*අවන් බේක් ලම් කරි by Sansamali Alwis

*ලැම්බි හලීම් by Afsha 

*ලැම්බි ( ටැමිල් රෙසපියක්) by Asha Munasingha

*ලැම්බ් දෝ ප්‍යාසා by Himali Karunarathne

*බැටලු මස් බැදුම by Thanu KT

*Lamb & chickpea balti by Mali Karantilke 

*Lamb Rogan Josh  by Nisansala Upulamali Herath 

*මස් කරිය by Bhagya Maheshi

*වේලපු ගෝනමස් ඩෙවල් by Priyanga Perera 

*ලම්ප්‍රයිස් වලට හදන මස් එක by Madusha Weerasingha 

*පීකුදු සැරට by Devika Peiris 

Leave a comment