ලංකාවේ ප්රධාන ආහාරය බත් වුවත් ඊටත් වඩා ගිජු ලෙස පාන් වලට අපේ ජනතාව ඇබ්බැහි වෙලා කියලයි අපි නම් හිතන්නෙ.එහෙම නේද?වේල් තුනෙන් එක වේලකට අනිවාර්යයෙන් පාන් කෑල්ලක් කන්න කවුද අකමැති.ඒ තරමටම පාන් අපේ කෑම මේසයේ මුල් තැන අරන්.ඉතින් මේ තරම් කැමති පාන් ගෙදරදිම පිරිසිදුවට හදා ගත්ත නම් හොදයි නේද?එහෙනම් මෙන්න ඒකට ඕනෑවටත් වඩා අවශ්ය රෙසිපි බොහොමයක් තියනව.
රෝස්ට් පාන් /පෙට්ටි පාන්/ අච්චු පාන්
*රෝස් පාන් තවත් විදියකට – by Vishaka
*රෝස්ට් පාන් ( බ්රෙඩ් මික්ස් පැකට් එකෙන්) by Sadhani Randhika
*රෝස් පාන් by Sudharshani ferdinando
*රෝස්ට් පාන් by Chamali Madanayake
*රෝස්ට් පාන් by Lakmini Shemila
*රෝස්ට් පාන් ( 14 ක් සදහා) by Ashani Sandamali
*රෝස්ට් පාන් by Wish N Suneshi
*රෝස්ට් පාන් by Anusha Jeewani
*රෝස්ට් පාන් by Janitha Vidyarathna
* රෝස්ට් පාන් by Thilini Nuwandhika
*රෝස්ට් පාන් by Chandima Ranasingha
*රෝස්ට් පාන් by Nirosha Nishamalee
*රෝස්ට් පාන් ( ආටා පිටි වලින් ) by Keshi De Silva
*රෝස්ට් පාන් ( 4 කට ) by Nuwan Tharangi Ranadewa
*රෝස්ට් පාන් by Nisansala Upulamali Herath
* ඕට්ස් රෝස්ට් පාන් by Roshani Wasana
* තැටි පාන් by Nazeema Nizardeen
*තැටි පාන් ( 4 කට ) by Madusha Weerasinghe
*ගෙදරදිම පාන් හදමු – by Hashini
*පාන් සහ අනෙකුත් බනිස් වර්ග හදාගන්න විධි – by Sandya
*බිත්තර නොදා හදපු පාන් – by Thamara
*එග්ලස් ඇන්ඩ් ඩේරි ෆ්රී සැන්ඩ්විච් පාන් by Dilooshi Perera
*බිත්තර නොදා හදපු පාන් by Neesha Fernandz
*පාන් හදමු by Thushari Fonseka
* සැන්ඩ්විච් බ්රෙඩ් by Nazeema Nizardeen
*සැන්ඩ්විජ්_පාන් by Chandima Ranasingha
*පාන් by Harshanee Muthukumarana
*පාන් by Nayomi Thanuja Jayasundara
*පාන් ( වෙනස් විදිහකට ) by Chandima Ranasingha
*අච්චු පාන් by Asoke Kumaranayaka
*බේක් නොකර හදපු රෝස්ට් පාන් by Afsha
*ලිපේ සෑදු පාන් by Roshani Fernando
*පාන් හදමු ( අවන්/ තැටි නැතුව ) by Ruklanthi Andradi
*කුරක්කන් පාන් by Wasantha De Silva
* කුරක්කන් පාන් by Sachini Hansika
*කුරක්කන් ආටා මිශ්ර පාන් by Pavithra Chandradasa
*ආටා පිටි පාන් by Sandamali Weerasinghe
*හෝල්වීට් බ්රෙඩ් by Keshi De Silva
*රෝස් පාන් තැටියක් ලේසියෙන්ම හදමු – by Darshanie
*කේක් තැටියේ පිලිස්සූ පාන් by Chavi Athan
*රුලං වලින් තැටි පාන් ( තුනකට ) by Madusha Weerasingha
*මිනි පාන් by Dharshika perera
*බේකරි පාන් ( ගෙඩියකට ) by Ruklanthi Andradi
වෙනත් පාන් වර්ග
*Home made onion baguette – by Nimalie
*පෙපරෝනි, ගාලික් & චීස් ස්කෝන්ස් – by MaI Li
*ගාලික් චීස් බ්රෙඩ් – by Chathusha
*ගාර්ලික් ෆ්ලවර් බ්රෙඩ් by Madhu Ranasinghe
*ගාර්ලික් බ්රෙඩ් by Lakshi Wijerathne
*ගාර්ලික් බ්රෙඩ් by Mary Gwendleen
*ගාර්ලික් බ්රෙඩ් by Ruwanthika kumari
*ගාර්ලික් බ්රෙඩ් by Nilmini Prathapasinghe
*ගාර්ලික් බ්රෙඩ් by Prabhani Dewpura
*ගාර්ලික් බ්රෙඩ් by Ayeshi Kaushalya
*ගාර්ලික් බ්රෙඩ් by Arundathi Abeykoon
*ගාර්ලික් ෆ්ලවර් බ්රෙඩ් by Chandima Jayasinghe
*චීසි ගාර්ලික් බ්රෙඩ් by Thilini Ratnayake
*චීසි ගාර්ලික් බ්රෙඩ් by Hitheishi Lavindya Edirisinghe
*හැම් ඇන්ඩ් චීස් බ්රෙඩ් by Madusha Weerasingha
* ඊසි ගාර්ලික් බ්රෙඩ් by Pavithra Silva
* ගාර්ලික් ඇන්ඩ් චීස් බ්රෙඩ් by Nilusha Dilrukshi
*ගාර්ලික් ෆ්රෙන්ච් බ්රෙඩ් by Ruwanthi Amarasekara
*නෝබේක් මොසැරැල්ල චීස් බ්රෙඩ් by Induka Umali
*ගාර්ලික් මොසැරැල්ලා බ්රෙඩ් by සදනී රන්දිකා විජේරත්න
*Vege Garlic Bread by Nirmali Uyanwaththa
*Scallion and garlic cheesy bread by සදනී විජේරත්න
*ගාලික් බ්රෙඩ් පින්වීල්ස් by Niranjala Wijesinghe
*කස්ටඩ් බ්රෙඩ් රෝල් by Chandima Ranasingha
*වට්ටක්කා මිශ්ර කුරක්කන් චිකන් පාන් by Ishani U Wickrama
*චොක්ලට් චිප්ස් බ්රෙඩ් by Induka Umali
*චොක්ලට් බ්රෙඩ් by Induka Umali
*නුටෙල්ලා බ්රෙඩ් by Madusha Weerasingha
*බනානා බ්රෙඩ් by Seetha Ponnamperuma
*බනානා බ්රෙඩ් ලෝෆ් by Induka Umali
*ඇරබික් බ්රෙඩ් by Imesha Hansani
* ටර්කිශ් පීටා බ්රෙඩ් by Kanchana Herath
*ටර්කිශ් පිඩේ බ්රෙඩ් by Surathni Fernando
* ටර්කිශ් බ්රෙඩ් by Shalika Chandanie
*ටර්කිශ් බ්රෙඩ් by Nadeesha Madurangi
*ටර්කිශ් බ්රෙඩ් by Oniza Imaan
*අයිස්ක්රීම් පාන් – by Manjula
*ඉටැලියන් ෆ්ලැට්බ්රෙඩ් (ෆොක්කාචා/ෆොකච්චා) – by Thanuja
*ඉටෑලියන් බ්රෙඩ් by Priyanga Perera
*ෆොකච්චා (Italian flat bread ) by Stela Hindle
*ෆොකච්චා (foccasia ) by Freemali Jayawardene
*ෆොකච්චා බ්රේඩ් ( ඉතාලියන් ) by Sachinthana Amarasinghe
*පක්සිමාදියා ( සයිප්රස් වල පාන් වර්ගයක්) by Dilu Weerasingha
*බ්රෙඩ් බෝල් by Niranjala Wijesinghe
*ක්රිස්මස් ෆෘට් බ්රෙඩ් by Madusha Weerasingha
*පැනිරස පාන් by Neesha Fernandz
*සීනි සම්බෝල පාන් by Stela Hindle
*පෑන් සීනිසම්බෝල පාන් by Sithara Weerarathna
*Watermelon bread by Himali karunathilake
*Leopard bread by Himali Karunathilake
*Nutella flower bread by Bashini Dayarathne
*කෙරන් පං (egg bread) by Harshi Nisansala
*ඔලිව් බ්රෙඩ් by Himali Karunarathilake
*ආමන්ඩ් බ්රෙඩ් by Thilini Wijesinghe
*ග්ලූටන් ෆ්රී බ්රෙඩ් by Group members
*සෙමෝලිනා බ්රෙඩ් by Chandima Ranasingha
*බ්රෙඩ් ස්ටික්ස් by Nimesha Samaratunge
*කොකනට් බ්රෙඩ් by Nilpuli Rajapaksha
* ස්ටෆ්ඩ් බ්රෙඩ් ( ඊස්ට් රහිත ) by Johanni Fernando
* ෆිශ් ලෝෆ් by Pramudi Walawage
* රයිස් කුකර් එකෙ සැදූ පාන් by Nipunika De Silva
*Challah bread by Achini Isanka
*Whole grain bread by Oniza Imaan
*Super Soft Challah Bread by Chathuri De Silva
* සොෆ්ට් & ෆ්ලෆී බ්රෙඩ් by Chandima Ranasinghe
*ක්රස්ට් බ්රෙඩ් බෝල් විත් ක්රීම් චිකන් සුප් by Dona Nilini Wanigasooriya
*Monkey bread with brown sugar butter topping by Nilanka Perera